Privacy & cookies

Deze webshop wordt beheerd door Het Biercollectief B.V., de exclusieve handelsmaatschappij van Slot Oostende bier.

Wij als brouwers weten maar al te goed wat de waarde is van het zorgvuldig omgaan met bepaalde zaken. Daar vallen ook, naast de natuurlijke ingrediënten van ons bier, jouw Persoonsgegevens onder. Neem daarom even de tijd om ons Privacybeleid en Cookiebeleid op deze pagina goed door te nemen.  Op deze pagina laten wij zien welke Persoonsgegevens wij gebruiken, waarom wij dat doen en wat je kunt doen wanneer je het ergens niet mee eens bent. Zodra je gebruik maakt van onze Website ga je automatisch akkoord met de gestelde voorwaarden op deze pagina.

ONS PRIVACYBELEID

Wij houden ons aan de privacywet. Dit houdt in dat jouw gegevens bij ons veilig zijn en dat wij ze beschaafd gebruiken, zonder dat jij hieraan hoeft te twijfelen. In ons Privacybeleid leggen wij uit welke gegevens wij op onze Website verzamelen en hoe wij deze gebruiken.

1. Algemeen

Dit Privacybeleid is van toepassing op onze Website gewijd aan Slot Oostende bier voor consumenten in Nederland, beschikbaar op https://www.slotoostendebier.nl (de ‘Website’) waar wij, Het Biercollectief B.V. (Diazweg 3, 4462 HG Goes, Nederland) bepaalde persoonlijke informatie verzamelen. Deze webshop wordt beheerd door Het Biercollectief B.V. (Diazweg 3, 4462 HG Goes, Nederland) (‘Het Biercollectief B.V.’), Het Biercollectief B.V. zijn verantwoordelijk voor de verwerking van Persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Lees dit Privacybeleid zorgvuldig door, want het bevat belangrijke informatie om je te helpen onze praktijken te begrijpen met betrekking tot persoonlijke informatie die je ons verstrekt of die wij anderszins verzamelen in verband met de Website (‘Persoonsgegevens’). Het Biercollectief B.V. (‘wij’ of ‘ons’) is de beheerder van de verzamelde en verwerkte Persoonsgegevens.

Wij respecteren jouw privacy en wij zijn vastbesloten om jouw Persoonsgegevens te beveiligen en te beheren in overeenstemming met onze wettelijke verantwoordelijkheden onder de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming.

2. Persoonsgegevens die wij verwerken

Het Biercollectief B.V. verwerkt jouw Persoonsgegevens doordat jij gebruik maakt van onze diensten en/of omdat jij deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder is een overzicht te zien van de gegevens die worden verzameld en/of verwerkt:

  • Voor- en achternaam;
  • Bedrijfsnaam (eventueel);
  • Adresgegevens;
  • Telefoonnummer;
  • E-mailadres;
  • Btw-nummer (eventueel);
  • IP-adres (geanonimiseerd);
  • Locatiegegevens;
  • Internetbrowser en apparaat type;
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze Website;
  • Overige Persoonsgegevens die jij actief verstrekt bijvoorbeeld in correspondentie en telefonisch;
  • Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk);
  • Betaalgegevens, bankgegevens en andere gegevens die worden verstrekt bij een aankoop, evenals factuur- en verzendgegevens die worden ingevoerd bij een aankoop;
  • Transactiegegevens, aankoophistorie en artikelen die in het winkelwagentje zijn geregistreerd;
  • Andere informatie die wij mogelijk opvragen in verband met promotionele activiteiten of marketingactiviteiten.

3. Met welk doel en op basis van welke grondslag wij Persoonsgegevens verwerken

Het Biercollectief B.V. verwerkt jouw Persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van een afname van één van onze producten op deze Website en de afhandeling van de transactie;
  • Administratieve en/of boekhoudkundige handelingen;
  • Verzenden van onze nieuwsbrief, reclamefolder en/of promotionele acties;
  • Jou te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren;
  • Jou te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten;
  • Jou de mogelijkheid te bieden een account aan te maken;
  • Om goederen en diensten bij jou af te leveren;
  • Om jouw gedrag op onze Website te analyseren, zodat wij de Website verder kunnen verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren;
  • Zodra wij wettelijk verplicht zijn, verwerken wij jouw Persoonsgegevens ook. Denk hierbij aan gegevens voor onze belasting- en accijnsaangifte (Belastingdienst en Nederlandse Douane).

4. Bijzondere en/of gevoelige Persoonsgegevens die wij verwerken

Onze Website en/of diensten hebben niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 18 jaar. Buitenom onze Leeftijdscheck bij het betreden van onze Website en de Legitimatiecheck die bezorgdiensten uitvoeren ten tijde van productafname via deze Website, kunnen wij niet controleren of een bezoeker daadwerkelijk ouder dan 18 is. Wij raden ouders/verzorgers dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over minderjarigen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Zodra jij ervan overtuigd bent dat wij zonder toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via webshop@hetbiercollectief.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

5. Hoe lang wij Persoonsgegevens bewaren

Wij bewaren jouw Persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor jouw gegevens worden verzameld. Jouw gegevens bewaren wij daarnaast om wettelijke verplichtingen na te komen, zoals jouw facturatiegegevens. Deze blijven voor een periode van zeven jaar bewaard, di is verplicht voor de Nederlandse Belastingdienst. Tenslotte blijven jouw gegevens opgeslagen staan in je persoonlijke account op onze Website, waardoor je te allen tijde je bestelhistorie kan inzien en toekomstige bestellingen sneller afgehandeld kunnen worden.

6. Delen van Persoonsgegevens met derden

Vanzelfsprekend verkopen wij jouw persoonlijke gegevens niet aan derden. Wij verstrekken deze alleen om te kunnen voldoen aan de punten zoals genoemd in lid 3 of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Wij blijven verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Let op: wij gebruiken social media plugins op onze Website en jij kunt de webpagina’s delen op jouw eigen social media accounts. Bepaalde gegevens (jouw huidige IP-adres, bezochte sites, datum en tijd) worden dus doorgestuurd naar deze diensten voor social media doeleinden, zelfs als jij daar niet bent geregistreerd. Als jij al bij een socialmediaservice bent ingelogd wanneer je op de socialmediaknop klikt, kan de socialmediaservice deze gegevens ook gebruiken om je gebruikersnaam en mogelijk zelfs je echte naam te identificeren. Wij maken gebruik van social media, welke advertenties tonen die passen bij jouw interesses en doelgroep. Deze gegevens en doelgroepen worden opgebouwd door social media, waaronder Facebook, en wij hebben geen enkele controle over de inhoud, de vorm en het doel van het verzamelen van deze gegevens, noch hun Privacy Policy. We raden je aan om hen Privacy- en gegevensbeleid te bekijken.

7. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Uiteraard behoud jij het recht om jouw Persoonsgegevens in te zien, aan te passen of te verwijderen. Stuur hier even een mailtje over en wij zorgen voor het opgevraagde resultaat. Daarnaast heb jij ook het recht om jouw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw Persoonsgegevens door ons, hiermee krijg jij ook het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat jij bij ons een verzoek kunt indienen om de Persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou zelf of een ander, een door jou genoemde organisatie, toe te sturen. Voor al deze verzoeken kun jij een e-mail sturen naar ons algemene emailadres: webshop@hetbiercollectief.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij een kopie van jouw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Anonimiseer in deze kopie jouw pasfoto, MRZ (Machine Readable Zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) door deze te bedekken. Dit vragen wij ter bescherming van jouw privacy. Wij reageren uiteraard zo snel als mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek. Mochten wij deze belofte niet nakomen, dat je geen andere manier ziet dan een klacht in te dienen, dan heb jij de mogelijkheid om deze in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons. Hier gaan wij uiteraard niet van uit, wij sturen liever een biertje naar je op om de eventuele ongemakken (smakelijk) op te lossen.

8. Hoe wij Persoonsgegevens beveiligen

Wij nemen de bescherming van jouw gegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijzigingen tegen te gaan. Als jij de indruk hebt dat de gegevens niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via webshop@hetbiercollectief.nl. Het Biercollectief B.V. heeft de volgende maatregelen genomen om je Persoonsgegevens te beveiligen: TLS (voorheen SSL). Wij versturen de gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit is te zien zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje in de adresbalk.

9. Wijzigingen in het Privacybeleid

Ons Privacybeleid is voor het laatst aangepast op 27-2-2023 en heeft versienummer 1.0. Wij zorgen ervoor dat het beleid regelmatig wordt bekeken om eventuele wijzigingen door te voeren.

ONS COOKIEBELEID

Laten wij bij het begin beginnen, hoe definiëren wij een ‘cookie’? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze Website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Het Biercollectief B.V. gebruikt functionele, analytische en tracking cookies, al deze cookies maken geen inbreuk op jouw privacy. Deze cookies worden noodzakelijk gebruikt om de Website goed te laten werken en om deze verder te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen wij cookies die je surfgedrag bijhouden, zodat wij op maatgemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij je eerste bezoek aan onze Website hebben wij je al geïnformeerd over onze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kan jezelf afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Op de helppagina’s van onder meer de browsers Internet Explorer en EdgeChromeFirefox en Safari, vindt u verdere instructies. Als u onze cookies weigert of verwijdert, is de kans aanwezig dat onze Website niet meer optimaal functioneert. Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze Website adviseren wij ze in te schakelen.

CONTACTGEGEVENS

Wij zijn te bereiken op verschillende manieren:

  • Bezoek ons, ons bedrijfsadres is: Diazweg 3, 4462 HG Goes, Nederland;
  • Mail ons, ons algemene correspondentie e-mailadres is: webshop@hetbiercollectief.nl;
  • Bel ons, ons algemene correspondentie telefoonnummer is: + 31 6 34090112;

Wij zijn geregistreerd bij de KvK, te Zeeland, onder nummer 67093582. Ons Btw-nummer is: NL856827770B01.

Mocht jij overige vragen, opmerkingen of complimenten hebben over ons bier of onze diensten, neem dan gerust contact met ons op. Proost!

┬ę 2023 Slot Oostende | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.